Kontaktuppgifter

Protective Wear (Växel)
+46 (0)33 723 75 60
skyddsklader@hultaforsgroup.com

Lasse Andersson
+46 (0)73 597 44 03

Ulf Österberg
+46 (0)72 736 66 08

 

Om Oss

EripioWear är ett varumärke inom Hultafors Group, som erbjuder en portfölj av ledande varumärken för professionella användare som Snickers Workwear arbetskläder och arbetsbyxor, Hultafors verktyg och Solid Gear arbetsskor. Vårt huvudfokus på EripioWear är att utveckla och leverera skydds- och arbetskläder till personal inom ambulans och räddningstjänst.

EripioWear erbjuder produkter som är framtagna tillsammans med verksamma inom ambulans och räddningstjänst. Ni vet vilka miljöer ni utsätts för, och vilka behov ni har av kläderna. Vi vet vilken design och vilka material som kan klara av jobbet!

Produkterna är framtagna med hänsyn till funktion, komfort, hållbarhet, miljö och ekonomi. Alla material testas och utvärderas nogrannt innan de väljs till ett plagg. Alla plagg testas och utvärderas innan de erbjuds till marknaden. Dessa tester görs inte bara hos testinstitut, de görs även ute på fältet i samarbete med våra kunder. 

EripioWear är skräddarsytt för ambulans och räddningstjänst med fokus på flexibilitet, en god logistik, hög servicegrad och en påkostad webb-shop byggd med individuella klädkort.

Vi har egenägda produktionsenheter (med bl.a. GORE-TEX licens) nära till hands vilket medför kortare ledtider.

Lager, ekonomi, design, produktutveckling m.m. finns under samma tak i moderna lokaler utanför Borås. Vi är ett starkt team som arbetar med kunden i fokus. Vi har den lilla firmans fördel att erbjuda hög kundservice och leveransprecision samtidigt som vi har finansiell och operativ stabilitet.

 

Minneslistan

Du har inga varor i din minneslista.