Kontaktuppgifter

Eripio/Puvab
+46 (0)33 20 54 80
info@eripiowear.se

Acram Marcoff
+46 (0)73 388 44 16

Ulf Österberg
+46 (0)72 736 66 08

 

Om Oss

Eripio Wear är ett varumärke inom Puvab AB. Affärsidén är att utveckla och leverera skyddskläder till personal inom Ambulans och Räddningstjänst.

Puvab AB utvecklar och säljer ljusbågstestade och flamsäkra skyddskläder till framförallt energi- och järnvägsbolag. Besök gärna www.puvab.se för mer information.

Vi lägger stor fokus på flexibilitet, leveranssäkerhet och kvalité.

Eripio Wear är skräddarsytt för Ambulans & Räddningstjänst med fokus på en god logistik, hög service och en påkostad webb-shop som är individuellt anpassad för person/ID och märkning av plagg.

Vi har egenägda produktionsenheter (med bl.a. GORE-TEX licens) nära till hands vilket medför korta ledtider.

Lager, ekonomi, design, produktutveckling m.m. finns under samma tak i moderna lokaler utanför Borås. Vi är ett starkt team som arbetar med kunden i fokus. Vi har den lilla firmans fördel att erbjuda hög kundservice och leveransprecision samtidigt som vi har finansiell och operativ stabilitet.

Puvab AB är ISO 9001 samt ISO 140001-certifierat. Detta i samband med hantering av plagg i skyddsklass 3 innebär att vi ständigt har revisioner och kontroller av ett kontrollorgan. Vi har stora krav på noggrann hantering vad gäller rutiner, märkning, tyger, plagg, dokumentation, spårning etc.

Värt att nämna också är att Bröderna Nyman AB som är ledande inom jaktkläder med varumärket Swedteam, har en koppling till Eripio Wear. ”NYMANS” har tidigare utvecklat skyddskläder till Ambulans och Räddningstjänst då de rönte stor framgång som leverantör av kvalité och leveranssäkerhet.

 

Eripiowear Blogg

Minneslistan

Du har inga varor i din minneslista.